Einzigartige Ideen für Gartengeschenke

Trädgårdsstatyer

Det finns något med trädgårdsstatyer som lägger pricken över i trädgårdar och andra utomhusutrymmen. Du kan välja att bland annat ge statyer av grekiska gudar, änglar och sagovarelser. Var bara säker på att de statyer som ges passar bra med mottagarens trädgård.

Trädgårdsredskap

Vilket bättre sätt att uttrycka din kärleksfulla omsorg för en trädgårdsmästare än en komplett uppsättning trädgårdsredskap? Satsen bör innehålla verktyg som murslev, mini-rake och sax, för att nämna några. Du kan även välja mellan många typer av trädgårdsredskap för specifika trädgårdsaktiviteter som att plantera blommor, örter och träd.

Ljusarmaturer

Den strategiska placeringen av ljus i trädgården ger rätt atmosfär samtidigt som den lägger till ytterligare ett skydd i trädgården. Belysningsarmaturer är då bra presentidéer för den ivriga trädgårdsmästaren, vars armaturer kan innehålla lyktor, votiver och insatser.

Trädgårdsskyltar

Dina val i trädgårdsskyltar inkluderar humoristiska och inspirerande citat samt små trädgårdsidentifieringsinsatser. Du kan till och med välja att göra trädgårdsskylten personlig med namnet på din mottagare och hans favorituttalanden om trädgårdsskötsel.

Växter och frön

Glöm naturligtvis inte att ge dina mottagare presentkorgar fyllda med olika växter ( Lagerhägg ) och frön. Det här är den bästa gåvan du kan ge helt enkelt för att den är grunden till en stor trädgård.

Fågelmatare

Fåglar är fantastiska naturliga tillägg till alla trädgårdar. Med din gåva som fågelmatare får din trädgårdsmästare-mottagare möjlighet att locka fler fåglar till sin trädgård och därmed njuta av moderns natur.

Hängmattor

Ja, det finns inget som möjligheten att bara sola sig i trädgårdsskönheten medan du ligger på en hängmatta, eventuellt läser en bok. Din mottagare kommer att älska hur en hängmatta uttrycker din önskan om ett avslappnat liv för honom.

Eldgropar

När det gäller dubbla ändamål i trädgårdsgåvor är eldstäder högst upp på listan. Eldstäder ger värme på en sval natt samtidigt som de ökar den avslappnade atmosfären, för att inte tala om att du kan laga mat i några av dessa utomhusapparater.

Lämna ett svar